Briose pufoase cu Nutella

de MagdaMag in Dulciuri, 10 Iun 2012 | 12168 vizualizari

 

Un desert usor,care se pastreaza mai multe zile. Compozitia de mai jos ajunge pentru 12 briose.

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina
  • 150 g iaurt
  • 2 linguri de lapte
  • 50 ml ulei
  • un praf de copt
  • jumatate sticluta esenta de rom/vanilie (la alegere)
  • 80 g zahar tos
  • un pliculet zahar vanilat
  • tava de briose
  • hartie pergament pentru briose
  • un borcan Nutella
  • o lingurita mica de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pufoase cu Nutella:

Luati mixerul,bateti ouale,apoi adaugati iaurtul si uleiul.Dupa ce terminati,adaugati zaharul tos si vanilat,sarea,praful de copt si putin cate putin faina.Mixati bine,iar apoi adaugati laptele si esenta.

Pregatiti cuptorul si lasati-l sa se incalzeasca.Luati tava de briose,puneti hartia pergament in fiecare forma,le umpleti cu compozitie pana la jumatatea formei,apoi  puneti cate o lingurita de ciocolata,iar la sfarsit acoperiti din nou cu compozitie (aveti grija sa nu dea pe afara).

Le-am lasat 30 de minute la foc potrivit sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pufoase cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu fructe confiate