Bruschete cu vinete si ton

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2018 | 1973 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 100 g masline kalamata feliate
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • cateva feliute de rosie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete si ton:

Curatam vanata si o dam pe razatoarea mare, apoi o calim in ulei, cu sare si piper, cateva minute, amestecand. O punem la scurs.

Tocam ceapa. Amestecam vanata, ceapa, maslinele si tonul. Punem feliile de paine pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Scoatem painea din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu compozitia de vinete si decoram cu feliute de rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi aurii in stil grecesc