Budinca cu cascaval

de Flori82 in Paste, 3 Mar 2013 | 11098 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g cascaval
  • 100 g telemea de vaca
  • 200 g smantana 12% grasime
  • 300 g paste
  • 2 oua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu cascaval:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe  ambalaj.

Se bat ouale, se adauga smantana si telemeaua de vaca si se combina cu pastele.

Se rade cascavalul si se da la cuptor pentru 30 minute la foc mediu.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Dupa ce au fiert pastele(se adauga putin ulei pt. a evita lipirea) nu se clatesc, doar scurse de apa.

2

Telemea de vaca nu foarte sarata.

3

Se pot folosi toate categorile de paste: penne, farfalle etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cu ciuperci portobello și gorgonzola

ieri la 10:02

Gogosi cu lingura reteta cu iaurt si fara dospire

pe 10.06 la 21:28

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza la cuptor