Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz

de alilianaa in Prajituri, 23 Mai 2013 | 8682 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g branza dulce
  • coaja rasa de la lamaie
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • zahar vanilat
  • 150 ml lapte
  • 20 g unt
  • o ceasca de faina secara
  • 2 cesti fulgi de ovaz
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 10 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz:

Branza am amestecat-o cu zaharul,zaharul vanilat, ouale, coaja de lamaie rasa, untul, un praf de sare ( dupa caz). Se omogenizeaza bine. Se adauga dulceata de capsuni si se amesteca in continuare. 

Laptele se amesteca cu faina de secara si se pune peste compozitia de branza. 

La final se adauga fulgii de ovaz si se omogenizeaza. Se pune intr-o tava unsa cu ulei. 

Se da la cuptor pentru 40-45 minute, la foc mediu. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

cantitatea de fulgi de ovaz este si in functie de consistenta aluatului.

2

faina se secara se poate inlocui cu faina obisnuita, gris, pesmet etc

3

poate fi un mic dejun sanatos si consistent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de branza dulce cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

RuxyRux 1

23.05.2013, 19:20

Ce deliciu! Imi place!

Rocsi 1

23.05.2013, 21:14

Ce mult imi place. As dori si eu o bucatica

alilianaa 1

23.05.2013, 22:19

Ruxy, Rocsi, poftiti, cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fiadone