Budinca de cacao

de ionela2682 in Dulciuri, 6 Iul 2011 | 17216 vizualizari

 

Pentru ca mi s-a solicitat versiunea celei de vanilie si cu cacao..iata rezltatul....:

 

INGREDIENTE

  • 1l lapte
  • 50 g +50 g zahar
  • 30 g amidon
  • 50 ga cacao (1 plic de la Dr Oetker)
  • sare
  • 2 oua mari+1 galbenus
  • 1 esenta de rom
  • 50 g unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cacao:

- lapte +50 g zahar se vor pune la fiert,foc mic sa nu se prinda

Amidonul,cacaoa,zaharul 50 g,se amesteca,turnam in fir subtire  laptele caldut...amestecam pana se omogenizeaza,adaugam ouale si galbenulul.

-se transfera compozitia in oala in care a fiert laptele si se tine pe foc ,amestecand mareu,pana se ingroasa..o tineti pana obtineti consistenta dorita

-se ia de pe foc si se adauga untul si seenta de rom se amesteca bine pana ce untul se va dizolva complet in budinca

-se toarna in cupe sau intr-un bol se lasa sa se raceasca dupa care poate fi servita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Cupidon