Budinca de macaroane cu miez de lapte

de Angelina_Elena in Penne, 31 Mai 2014 | 3899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350 g paste (penne)
  • 3 cutiute miez de lapte cu sare
  • 100 g smantana (30% grasime)
  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • unt pentru tapetat vasul
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu miez de lapte:

Intr-o oala punem apa la fiert cu putina sare si ulei.

Cand aceasta incepe sa fiarba adaugam pastele si lasam sa fiarba 8-10 minute.

Intr-un bol punem miezul de lapte, ouale, smantana si omogenizam.

Dupa ce s-au fiert pastele, le scurgem de apa apoi le amestecam cu branzica.

Punem budinca intr-un vas (de lut) uns cu unt si dam la cuptorul preincalzit pana se

rumeneste usor deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu roşii, suncă, busuioc şi caşcaval