Budinca de paste cu ciuperci

de ianculubita in Penne, 25 Aug 2013 | 8893 vizualizari

 

Mie cum imi plac si pastele si ciupercile,aceasta reteta,mi s-a parut mai mult decat delicioasa de aceea va recomand si voua.

 

INGREDIENTE

  • 1pachet paste scurte
  • 300g ciuperci sau 1cutie
  • 3cepe
  • 1cana cu lapte
  • 3oua
  • 150g telemea sau alta branza
  • 2linguri unt
  • 2-3linguri parmezan ras
  • 3linguri ulei de masline
  • 1leg.patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu ciuperci:

Calim in ulei incins ceapa si ciupercile taiate marunt,condimentam cu sare,piper si oprim focul dupa ce a scazut apa din ciuperci;

intr-un castron,amestecam ciupercile cu pastele fierte si scurse,ouale batute cu lapte si branza zdrobita sau rasa;

rasturnam amestecul intr-o forma unsa cu unt,nivelam suprafata,acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor30-40min.

Cu cateva minute inainte de a fi gata,scoatem forma,presaram parmezanul si patrunjelul taiat marunt deasupra si mai lasam 5min.

Servim imediat!

TIPS-URI

1

parmezanul poate fi inlocuit cu 200g cascaval sau mai putin,depinde de forma

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca aperitiv din paste