Budinca de paste cu ciuperci si sunca

de Julie in Paste, 9 Mai 2010 | 7039 vizualizari

 

Ce mai gatim azi? Va dau si eu o idee...
O budinca simpla din paste cu sunca si ceva ciuperci...

 

INGREDIENTE

  • 300 g paste
  • 200 g sunca
  • 10-12 ciuperci proaspete potrivite
  • 3 oua
  • 3-4 linguri smantana
  • 3-4 linguri cascaval ras
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • patrunjel tocat marunt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu ciuperci si sunca:

Pastele se fierb in apa cu sare.Se scurg, se clatesc cu apa rece si se amesteca cu 3 linguri ulei.
Peste ele adaugam pe rand :ciupercile si sunca taiate  feliute sau cuburi, cascavalul ras,patrunjelul, smantana  si ouale batute si amestecate cu condimentele.
Amestecam usor.

Se pune compozitia intr-un vas si se da
la cuptor  pentru 25-30 minute.

TIPS-URI

1

Se serveste calda cu salata verde , cu cascaval ras deasupra sau stropita cu smantana. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

nadina73 1

09.05.2010, 23:17

si eu vreau sper ca nu i-ai dat tot la ela ca ea fuge repede prin toate curtile si mananca tot, pun si eu 5 furuclite

Julie 1

10.05.2010, 08:24

E destul pentru toata lumea! Va astept cu drag! Si daca se termina la Ela...nu-i bai! Acum ma apuc sa mai fac
la cat de repede se face...

marcela1979 1

10.05.2010, 10:31

vreau si eu o portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ceapa verde, rosii si telemea