Budinca de paste cu urda de bivolita

de babi5 in Penne, 16 Iul 2013 | 4485 vizualizari

 

Este totul improvizat ,din lipsa de smintina am pus lapte si a iesit destul de buna si gustoasa .. In principiu incerci ,gusti si daca-ti place scrii.. pupici .

 

INGREDIENTE

  • 300 de gr paste (penne)
  • 250 gr urda de bivolita
  • 1/2 ceapa
  • sare
  • piper (cine vrea )
  • 100 gr smintina
  • putin unt
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu urda de bivolita:

Am pus pastele la fiert intr-o oala cu apa clocotita  cu sare ,am respectat termenul de fierbere 12 min.

Apoi le-am strecurat 

Intr-un castron am amestecat oul cu putina smintina, sarea, ceapa, urda si piperul ,apoi am turnat peste macaroane  si le-am amestecat bine .(Acasa cind am de toate pun un strat de brinza unul de paste ) aici am facut la economie ..
Apoi am uns cu o bucatica de unt o tava mai micuta am pus pastele si din restul de smintina(in caZul meu lapte) si oul ramas am batut bine si am pus peste macaroane . Le-am introdus in cuptorul incins in prealabil la 180 grade .Am lasat 10-15 min si gata (lasam pina prinde o culoare aurie deasupra . Pofta buna !

TIPS-URI

1

eu in lipsa de smintina am folosit lapte si a iesit bine ..

2

cine vrea peste smintana deasupra in tava poate pune si parmezan ras ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste cu urda de bivolita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

babi5 1

16.07.2013, 22:45

Chiar neasteptat de bune multumesc si Doamne ajuta ! portiadelumina

babi5 1

16.07.2013, 22:47

Costeo nici eu nu ma omor dar sa stii ca sunt buneeeeeeeeeee!multumesc

babi5 1

16.07.2013, 22:52

Pup Alina26,Bya ralu,MotanLaOale,Elena_Daria,Simona72,mena29 multumesc de aprecieri va pupa Mala

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca aperitiv din paste