Budinca de paste in vas Zepter

de camelia75 in Fusilli, 14 Iul 2013 | 6295 vizualizari

 

O reteta foarte simpla,dar extrem de gustoasa care imi aduce aminte de copilarie...De cate ori ceream mamei ceva dulce, ne facea aceasta budinca de paste cu branza dulce sau sarata si cu ce arome gasea in acel moment prin camara.Imi placea s-o servesc calda si la fel ca cei mici ai mei,cu zahar presarat deasupra.
Azi am facut budinca in vasul Zepter si vreau sa va spun ca iese la fel de gustoasa,in plus scapati de caldura emanata de cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fussili
  • 300 gr branza dulce de vaci(sau telemea)
  • 4 linguri de smantana(optional)
  • 1-2 plicuri zahar vanilat
  • stafide(eu nu am pus pentru ca piticilor nu le plac)
  • 1/2 lingurita coaja de lamaie rasa
  • 3 oua mari
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste in vas Zepter:

1.Fierbeti pastele conform instructiunilor dupa ambalaj,apoi le treceti prin jet de apa rece.Puneti-le la scurs.

2.Bateti ouale,apoi adaugati branza,smantana,zaharul vanilat,zaharul vanilat,coaja de lamaie si stafidele.

3.Tapetati Vasul Zepter cu hartie pentru copt unsa cu putin unt,apoi puneti pastele si compozitia cu branza amestecand usor.

4.Puneti capacul si lasati la foc mic pana ce acul termocontrol ajunge in zona verde,apoi OPRITI focul si mai lasati ~ 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de paste in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 01:46

ce bine arata

Panacris 1

16.07.2013, 21:26

Gata, am preparat și eu Super delicioasă

babi5 1

13.10.2014, 07:06

Y

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste colorate cu carne si ciuperci