Bulete de cascaval

de Patricia Iordache in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 29966 vizualizari

 

Dragii mei, am incercat de-a lungul timpului multe retete de bulete de cascaval, insa nici una nu a fost pe deplin pe gustul meu.
In sfarsit am gasit buletele pe care le-as manca la orice zi din zi si din noapte :)

 

INGREDIENTE

  •  300 gr. cascaval;
  •  1 ou;
  •  2 linguri rase cu faina;
  •  1 varf de cutit cu praf de copt
  •  ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulete de cascaval:

Radem cascavalul (imediat ce l-am scos din frigider) pe razatoarea cu gauri mici. Amestecam cu restul ingredientelor pana ce obtinem un fel de aluat nu foarte compact.

Cu mainile, modelam bilute de dimensiunea unei nuci pe care le asezam pe o tava.

Cand am terminat de modelat bilutele, le punem pe rand, in baia de ulei incins si avem grija sa nu fie prea multe pentru a nu se lipi intre ele.

Le scoatem pe un servetel absorbant in momentul in care au devenit aurii.

Din cantitatile mentionate obtinem aproximativ 25 bucati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulete de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Daciana, nu stiu cum sunt cu usturoi, n-am papat niciodata. Se pune usturoiul in compozitie sau se papa alaturi de bulete?

Patricia Iordache 1

17.03.2013, 08:17

Multumesc tuturor pentru aprecieri

doinita2ina 1

28.04.2014, 18:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cabanos in aluat