Bulion de casa

de babi5 in Bulion, 10 Aug 2013 | 6605 vizualizari

 

Au inceput rosiile sa se coaca ,asa ca m-am apucat de treaba ,nu ma abat de la reteta mamei de cind fac bulion tot asa il fac si nu mi s-a stricat niciodata .. Nu folosesc scule sofisticate ,cutitul si storcatorul (ciurul mamei ) are peste 60 de ani ..

 

INGREDIENTE

  • 1,5 galeata de 10 l rosii.
  • sare
  • citeva ramurele de leustean
  • conservant Dr, Otker
Portii: 19
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de casa:

Am spalat rosiile si le-am taiat ,le-am pus in oala de..10 l si le-am lasat la fiert

Cind au fost bine fierte le-am dat prin  strecuratoare (ciurul   mamei ) Apoi zeama obtinuta am pus-o din nou in oala, am adaugat 2 linguri sare  si am lasat la fiert ca sa se mai evapore din apa sa ramina sucul de bulion cit mai gros ,am adaugat si ramurelele de leustean  sa-i dea un picut de aroma .

Cind s-a terminat fierberea am pus  bulionul in sticlutele spalate si sterilizate din timp. Apoi le-am acoperit cu o patura si le las pina  a doua  zi .. Apoi aranjate in camara  sau expediate  acolo unde le este destinatia, adica la fetele mele.

Spor la treaba !

Fiecare tura de  bulion o puteti aroma cu :ardei,leustean,telina sau lasat natur ..

TIPS-URI

1

Puteti sa puneti la fiert in bulion ardei ,leustean ,telina

2

Sau pur si sipmplu lasat natur ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

babi5 1

11.08.2013, 17:00

Panacris

Cris2711 1

11.08.2013, 17:11

munca multa,dar se merita

babi5 1

11.08.2013, 17:39

asa este crisulina este o b unatate si cit se poate de Bio

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ketchup de casa