Bulz (cocolos cu brinza)

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 6272 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta calda
  • 2 fire carnati prajiti
  • branza
  • unt
  • cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz (cocolos cu brinza):

Intr-un castron incepem sa alternam un strat de mamaliguta ,peste care adaugam carnatii taiati marunt si caliti in putin ulei,branza(de care aveti in frigider)unt si cascaval incheind cu mamaliguta.

Rasturnam pe o farfurie si radem branza si cascaval din belsug deasupra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz (cocolos cu brinza)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

ionela2682 1

15.03.2010, 12:26

da da! foarte bun! ideea e sa fie plin cu branza si cascaval ca altfel,,,,,

Bucataras Medi 1

15.03.2010, 12:40

ce bunatate........vreau si eu ca-mi place

ionela2682 1

15.03.2010, 13:39

cu placere trimit.....!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu cascaval afumat si ciupercute