Bureti vineciori cu usturoi

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 15 Iul 2016 | 7800 vizualizari

 

Bureti proaspeti culesi din padure, un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g bureti vineciori
  • 1 lingurita delikat
  • piper alb
  • cca 50 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 6-7 catei de usturoi mai mici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bureti vineciori cu usturoi:

Mai intai spalam bine buretii sub jet de apa sa cada toate impuritatile. Apoi ii asezam intr-un vas de ceramica, presaram delikat, piper, apoi adaugam uleiul si apa si dam la cuptor cca 30 min.

Curatam usturoiul si apoi il zdrobim, dupa 30 min scoatem vasul din cuptor si presaram usturoiul, mai lasam cca 10-15 min sa se patrunda si usturoiul.

Se scoate din cuptor si se presara patrunjel. Se mananca cu mamaliguta rece daca ei sunt calzi sau cu mamaliga calda daca ei sunt reci, sunt deliciosi oricum.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti vineciori cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

simona72 1

16.07.2016, 15:19

Nu cunosc buretii atia...mananc dupa tine

Rocsi 1

16.07.2016, 21:58

Zamfira 1

19.07.2016, 08:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ritase sau placintele de post