Buzunare cu brinza feta si mozzarella

de PARADIS in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 22648 vizualizari

 

Fenomenale si nu te saturi mancind... :)

 

INGREDIENTE

  • Foaie de foietaj
  • 100  grame mozzarella
  • 100 grame feta bulgariana(sau orice brinza grasa)
  • 2 oua(unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
  • seminte de chimin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunare cu brinza feta si mozzarella:

Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de brinza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute...depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare! 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice brinza grasa in loc de feta

Daca ti-a placut reteta noastra "Buzunare cu brinza feta si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu nuci