Cabanos in aluat

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 7737 vizualizari

 

Dorinta sotului , indeplinita !! :D

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati cabanos
  • 7 linguri faina
  • jumatate de plic de drojdie granule
  • un praf de sare
  • 1 lingurita zahar
  • 250 ml apa calduta
  • 1 lingura ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in aluat:

Intr-un castron se pune faina , zaharul , sarea si drojdia .

Se toarna apa calduta treptat  si se amesteca. Apoi se framanta pana obtinem un aluat ce se poate indinde cu sucitorul.La final adaugam o lingura de ulei si framantam pana se incorporeaza in aluat , se lasa la dospit 30 min.

Cabanosul se taie in doua.

Se presara masa cu faina si se intinde aluatul cu sucitorul , apoi se taie patratele.

Se pune bucata de cabanos pe patratul de aluat  pe diagonala si se ruleaza , capetele se indoaie ca la un pachet .

Se pun pe hartie de copt si se dau la foc potrivit 40 min.

TIPS-URI

1

In loc de drojdie granule se poate pune drojdie proaspata.

2

In loc de cabanos, se pot pune cremvusti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

DIANA B 1

08.08.2013, 17:18

Mda , asa sotie ...

Panacris 1

08.08.2013, 17:34

Dea_Dea 1

10.08.2013, 08:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piept de pui si ciuperci