Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
A venit si vremea la Sparanghel :)
Intr-o oala,se pune la fiert apa impreuna cu un pic de sare si o lingura de unt.Cand apa a inceput sa fiarba se adauga sparanghelul taiat pe care l-am curatat(de la mijoc spre capat ,taiate capetele )si se lasa la fiert 4-5 min.Dupa ce scoateti sparanghelul din apa dati-l repede sub un jet de apa rece.Intr-o tigaie cu peretii inalti punem uleiul la incins unde prajim somonul pe care l-am taiat cuburi,condimentat cu sare si piper,4 min la foc mediu.
Punem la fiert capellini,intr-o oala cu apa multa si o lingura de sare
Scoatem somonul pe o farfurie.In aceeași tigaie calim bucatile de sparanghel si ceapa pt 3min la foc mediu,adaugam lingura de unt si mai calim inca 1 min,stingem cu vin,adaugam supa de legume,smantana,somonul si mararul,se lasa la fiert inca 3 min la foc mic.Condimentam cu sare si piper.
Scurgem pastele de apa si le adaugam in tigaie,amestecam.Se decoreaza cu felii de lamaie.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult