Cârnaţi de casă

de ionix in Mezel de casa, 10 Dec 2010 | 15459 vizualizari

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

10.12.2010, 09:06

nu se poate sa lipseasca motanul de la carnati......... cred ca au iesit foarte buni

Ligia Bxl 1

10.12.2010, 09:08

arunca-mi si mie cativa

ionix 1

10.12.2010, 09:09

mi-ai adus aminte de Motanul Dănilă, cel din Veronica.... măi motane Vova, bine ai venit la cârnaţii mei... nu ştiu cum sunt, n-am apucat să mănânc... dar a mâncat tata şi a spus că sunt mai buni decât cei de anu' trecut bănuiesc că-s buni mersic pt furci

ionix 1

10.12.2010, 09:10

Ligia, aşteaptă să se dezgheţe... dacă arunc cu ei îţi sparg capul cu ei, sunt bocnă

Miha 1

10.12.2010, 10:13

Ti-ai facut portretul fataaaaa?

Miha 1

10.12.2010, 10:15

Cica..."suflati in matz" Chiar asa bre? Da' ia spune drept...tu ai suflat?

Dana_Retetegg 1

10.12.2010, 10:28

epurasha2bb 1

10.12.2010, 10:31

si la noi tot asa se fac, e buna reteta.Si imi plac pozele Domn'le , autentice! va sa zica de la tuica ai lipsit? dar la suflat in matz ce faceai, pozai?

aziz 1

10.12.2010, 10:41

ea a suflat in cirnaciori cind au fost gata ,cu siguranta si apoi nu tii mila de o prapadita din celalt capat de lume sa postezi asa bunacine ....cind porcu e pasare zburatoare pe aici

aziz 1

10.12.2010, 10:48

uitai furcili bre

adriana_bobu 1

10.12.2010, 11:10

excelent!....se potrivesc grozav cu sarbatoarea Craciunului

kamy 1

10.12.2010, 14:20

ce bn de tine...ai fost la tusa,te-ai jucat putin si ai plecat cu masina plina eu cand ma gandesc ca tai porcul,ma apuca frisoanele ...5f

RuxyRux 1

10.12.2010, 15:07

Extraordinar!!!! Pup doua fete minunate!!!! traditie nu gluma

La Ancuta 1

10.12.2010, 15:43

Frumoase desene face nepotica. Despre carnati ce sa mai spun

lilik 1

10.12.2010, 17:31

ce frumos
asa ma apuca dorul de casa si de suflat in matze

Rocsi 1

10.12.2010, 18:59

maicata o cocheta tu doar trageai in poze ca de obicei..ti-ai pus si masina..si uite ca te pregatesti si de sarbatori

ionix 1

10.12.2010, 19:33

băăăăăăăăăi... ce-aţi făcut pe aici
hai să stabilim nişte chestii:
1. porcul a fost tăiat la ţară

2. cârnaţii s-au făcut acasă, adică în capitală.

3. EU am suflat în maţe, o fac an de an

4. şi eu am desenat pe acolo şi nu e niciun autoportet MIHAAAAAAAAAA

5. maşina apare pentru că pe lângă ea era zăpada

6. eu fac de câţiva ani cârnaţii... sunt cârnăţăreasa şefă, ştiu că am inventat cuvântul ăsta

mena29 1

10.12.2010, 20:09

Doamna carnatareasa sefa,trei carnati la mine se poate???

ionix 1

10.12.2010, 20:11

notat: 3 cârnaţi pentru Mena... imediat ajung la tine vezi, ăştia merg şi mai vechi

ela 1

10.12.2010, 20:14

ce-i aici......

ionix 1

10.12.2010, 20:25

o masă plină cu cârnaţi ah, şi-o cârnăţăreasă şefă

diaconta 1

10.12.2010, 20:36

buuuuuuuni

ionix 1

10.12.2010, 20:37

Dia ştie pentru că şi ea face şi tu sufli în maţe?

mihaelar63 1

11.12.2010, 01:48

vai ce buni
ce aveti cu desenul , e o colaborare artistica fructoasa viziunea artistica e deosebita

marcela1979 1

11.12.2010, 12:12

ionix si la mine 2 carnati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L