Carnaval

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 4595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6-8 bucati potrivite de muschi de porc cu putina grasime,
  • 2 cepe ,
  • 2 ciupercute champignion proaspete cu tot cu cotor,
  • 4 graunti mici de usturoi,
  • 1/2 rosie,
  • 4 masline negre,
  • 1 buchetel mic de brocoli,
  • 2 cartofi,
  • 4 linguri de vin,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • marar verde,
  • cateva feliute de cascaval,
  • putin ketchup pt.decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaval:

Taiem cepele bucati mari si ciupercile si le calim in tigaie impreuna cu bucatile de carne dar nu mult doar putin cat sa nu fie crude.Apoi le asezam pe fundul vasului de lut tinut in prealabil in apa o jumatate de ora.Apoi punem cartofii taiati felii groase.Eu am avut niste cartofi gata copti in folie de aluminiu dar ii puteti fierbe putin sau puteti sa-i puneti si cruzi.

Apoi presaram si grauntii de usturoi taiati in 3 si apoi bucatele marunte de rosie, maslinele felii mari, bucheteleul de brocoli sfaramat peste tot si mararul si cascavalul deasupra din loc in loc.unem cam un polonic de amestec de vin cu pasta de tomate si putina apa. Presaram sare mare si rasnim piper negru proaspat.Bagam vasul in cuptorul rece neincins dinainte si dam drumul la foc la inceput mai mic apoi spre sfarsit dam focul mare si luam capacul ca sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Oana 1

09.03.2010, 21:08

Suuuper

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:59

hi, hi, mersi Oana vad ca ai avatar nou ! si mumos foc! desi imi placea fetishoara ta dulcika asa esti mai interesanta si misterioasa!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc glazurate