Carne de porc cu sote de ciuperci

de Mirela Suba in Porc, 18 Sep 2015 | 4629 vizualizari

 

În concediul petrecut în tara,am mers la restaurant, unde am mâncat o mâncare minunata. La care eu sa o reproduc 😊
Sper sa va placa!

 

INGREDIENTE

  • carne în bait (am rețetă acest preparat în rețetele mele)
  • Ciuperci 720 g
  • Smântână 200 g
  • Sare, piper
  • Cartofi 500 g
  • Ulei
  • Pătrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu sote de ciuperci:

Carnea preparata în bait, se prăjește în tigaie.

Ciupercile se scurg de apa și se prăjesc în ulei,apoi se adaugă sare și piper. Când sunt fierte se face amestec din smântână și foarte puțin lapte. Dacă doriți mai gros se adaugă faina. Se amestecă și se lasă pana se mai îngroșa și se amesteca din când în când.

Cartofi, se curata și se pun la fiert asa întregi fără coajă.

Apoi se tai în 2 și se prăjesc,eu în fripteoza.

Montarea farfuriei: sote-ul de ciuperci, apoi carne și spre marginea farfuriei, cartofi. Se presară pătrunjel și după gust,sare și piper.

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu sote de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii