Carne de porc prajita cu ceapa

de Aurelia 07_07 in Porc, 2 Iun 2014 | 7222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de pulpa de porc(aproximativ 200 de grame bucata)
  • 1 ceapa mare alba
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de untura
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc prajita cu ceapa:

Intr-o cratita cu pereti mai grosi punem untura la incins pe aragaz.

Spalam carnea ,o condimentam cu sare si piper.

Punem carnea la prajit,aproximativ 7-8 minute pe ambele parti.

Intre timp curatam ceapa,o spalam si o taiem fideluta.

Curatam si usturoiul si il taiem bucati mai mici.

Asezam ceapa si usturoiul in cratita in jurul carnii si mai prajim inca aproximativ 7-8 minute .

Putem servi cu orice fel de garnitura.

Salate,paste fainoase ,orez, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc prajita cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc fiarta