Carne de porc tocata cu rulada de omleta

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2011 | 7897 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 2 lg faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Pentru rulada de omleta:

  • 4 oua
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc tocata cu rulada de omleta:

 

Carnea tocata o amestecam cu toate ingredientele formand o pasta ca si la chiftelute.

Pentru rulada de omleta procedam astfel: batem ouale bine si adaugam ardeul taiat cubulete mici, patrunjelul, sare,  piper si coacem clatite mici. Acestea le rulam si obtinem ruladele pe care le taiem in trei sau patru parti.

Luam cate un pic de carne tocata, o turtim si adaugam rulada si formam o chiftea.

Le prajim bine in ulei.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc tocata cu rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

marcela1979 1

18.07.2011, 09:17

arata bine

DIANA B 1

18.07.2011, 12:31


Favo , Lili ! doar stii , ca ti-am scris

lili 1

19.07.2011, 14:59

merciii fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute din varza dulce