Cartofi acordeon de post

de Rocsi in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 5570 vizualizari

 

Am vazut ca toata lumea de pe aici face cartofi acordeon ...azi am zis sa fac si eu de post pentru ca in casa se posteste.asa ca la treaba

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 morcov
  • 16 ciupercute intregi din conserva
  • 1 lingura pasta de tomate
  • o canita apa
  • vegeta
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • putina margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi acordeon de post:

Cartofii se curata,se spala,se taie pe latime dar nu pana jos cam 3 sferturi baza sa ramana intreaga.

morcovul se curatat,se spala si se taie rondele.

ciupercile se spala si se taie felii.

intre cartofi se pun felii de ciuperci si morcov.

apoi se rup bucati de staniol.se dau cu putina margarina fiecare bucata si se pun cartofii.

apa se amesteca cu pasta de tomate,vegeta si piper.

din acest amestec se pune cate putin pe fiecare cartof.

usturoiul se curata se taie felii si in fiecare bucata de staniol,langa cartof,se pune cate o feliuta usturoi.

se strange staniolul si cartofii se pun intr-o tava.

se dau la cuptorul incins circa 35-40 de min.

ultimele 5 min dezveliti de staniol ca sa se rumeneasca si dati focul putin mai tare.

eu pe ai mai am pus si putina branza topita la urma.

TIPS-URI

1

puteti pune deasupra niste branzica de post daca postiti si e bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi acordeon de post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

ionix 1

19.03.2010, 16:24

am ce vedea... asa-i... eh... am si eu vreo 4-5 retete de postat dar asta cand o sa am ceva timp si dispozitie te pup

Dana Cristea - pusikmea 1

19.03.2010, 20:54

adnas54 1

22.03.2010, 23:06

...o idee interesanta...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu porumb