Cartofi calzi cu sos bechamel

de Sylvia in Salate, 29 Iul 2010 | 7668 vizualizari

 

Am gasit aceasta salata pe blogul Mihaelei: http://dulciurifeldefel.blogspot.com/2010/05/salata-calda-de-cartofi.html si mi-a placut foarte mult, am facut-o deja de 2 ori. In reteta originala erau castraveti murati, eu nu am avut de data asta si am inlocuit cu ardei rosu in otet si a iesit la fel de buna, alegeti varianta care va place.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • 500 grame de cartofi ( rosii am pus eu ),
  • 150 grame de cubulete de kaiser,
  • o ceapa ( 2 fire de ceapa verde am pus eu ),
  • un ardei rosu copt in otet taiat cubulete am pus eu, 
  • sos bechamel,
  • sare,
  • piper.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi calzi cu sos bechamel:

Sosul bechamel se prepara dupa reteta aceasta : http://bucataria-sylviei.ro/sos-bechamel.html.

Preparare: fierbem cartofii in coaja cu apa cu sare. Separat calim intr-o tigaie tefal  bucatele de kaiser fara sa punem ulei si  la final adaugam ceapa verde si mai lasam un minut.

Intr-un bol mare  taiem cartofii fierti cubulete, adaugam kaiserul si ceapa , ardeiul rosu, sare, piper si sosul bechamel  .

Se amesteca cu grija cu o spatula de lemn pana la omogenizare. Se serveste calda cu ierburi aromate presarate peste ea si cu o salata asortata .

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi calzi cu sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Oana 1

30.07.2010, 19:49

Cat de bine arata O pun la favorite

Sylvia 1

31.07.2010, 09:09

Sa o incerci sa vezi ce buna e ce ganditor dragut ai la avatar

Corinuta 1

01.08.2010, 23:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de cruditati