Cartofi condimentati la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 8 Mai 2009 | 6787 vizualizari

 

O alta reteta din Cuina Laurei Laurentiu...O garnitura potrivita pentru orice fel de carnita...:)

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg cartofi
  • ulei de masline
  • 4 catei usturoi necuratati
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura otet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi condimentati la cuptor:

Cartofii curatati se sareaza,se pipereaza dupa gust.Deasupra se toarna cateva linguri de ulei de masline si se aseaza cateii de usturoi necuratati.Se dau la cuptor pentru 20 de minute, la 200 de grade.
Dupa acest interval de timp se scot, se curata usturoiul de coaja si impreuna cu mustarul,cimbrul, otetul si inca 3 linguri de ulei se dau la blender.

Se amesteca bine cu cartofii din tava si se dau din nou la cuptor, pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi condimentati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ala_oancea 1

20.05.2009, 11:22

Yammy ! Tare buni trebuie sa fie Trebuie incercata reteta asta neaparat.

Miha 1

20.05.2009, 13:58

Cu cartofi noi cred ca e si mai bun.

adasev12 1

18.07.2011, 00:30

catofi daaaaaaaaaaa, vreaaaaaaaaaaaaau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de vinete cu ardei copti