Cartofi gratinati

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 87558 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 300 gr branza proaspata de vaci
  • o cutie cu miez de lapte cu sare (Delaco)
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii pasam apoi impreuna cu untul si condimentele, adaugam smantana, ouale si branza proaspata si omogenizam. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei, adaugam miezul de lapte si mai condimentam daca este necesar.

Punem vasul la cuptor si il lasam pana ce cartofii se rumenesc fumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Lasati vasul sa se raceasca treptat, in cuptor (asta daca nu va grabiti). Se va pastra frumos si nu se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort "DESENVIS"