Cartofi la cuptor

de crisad in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2009 | 10832 vizualizari

 

este o adaptare a cartofilor frantuzesti imi pare rau ca nu am fost inspirata ieri sa fac si niste fotografii .data viitoare tin aparatul in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • cartofi (cam 8 bucati potriviti ca marime )
  • branza telemea
  • branza de oaie
  • smantana
  • sare piper
  • ciuperci de la conserva
  • 3-4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor:

cartofii se fierb in coaja se lasa sa se raceasca iar apoi se taie in cuburi potrivite ca marime

intr-o tava se aseaza un strat de cartofi apoi branza data pe razatoare,  condimente apoi iar cartofi si ciuperci iar deasupra se bat oua cu smantana  si se dau la cuptor pana se rumeneste deasupra

eu am servit ca si garnitura la friptura de porc la cuptor

foto:bucataras.ro

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor