Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 11 Iun 2013 | 8066 vizualizari

 

in ultimul timp folosesc foarte mult condimentele de la KOTANYI,sunt foarte diversificate si au combinatii bune...acum am folosit VERDETURI SI CONDIMENTE PENTRU CARTOFI(NOUVELLE COUSINE) AMESTEC FLORAL,ROZMARIN SI PIPER...o combinatie plina de arome..am nimerit niste cartofi foarte galbeni si frumosi

 

INGREDIENTE

  • 1,5-2kg cartofi noi(sau vechi)
  • condimente de la KOTANYI de care va povesteam mai devreme
  • sare
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam,ii taiem bucati mai mari si ii punem la fiert in apa cu sare,la foc potrivit,cam 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarbaIi scoatem intr-o sita si ii lasam putin la scurs.

Punem hartie de copt intr-o tava mare .Asezam cartofii si stropim cu ulei iar apoi presaram din belsug condimentele.Dam la cuptor la foc potrivit,amestecand uneori,pana cartofii devin aurii,mai completam cu condimente daca mai trebuie,atunci cand amestecam.Servim calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu rozmarin si piper la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

12.06.2013, 09:19

Sim0na 1

12.06.2013, 14:57

buni buni!

FlaviaD 1

24.08.2013, 14:32

Hmmm ce aromati sunt! Si ce poza frumoasa le-ai facut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi Dauphinoise