Cartofi noi in untura (cu snitel de pui)

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 16 Mai 2013 | 3359 vizualizari

 

Prospetimea cartofului nou amestecat cu gustul unturii, creeaza dintr-o leguma - un rasfat culinar :)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. cartofi noi
  • untura pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi in untura (cu snitel de pui):

Se curata cartofii si se spala.

Daca sunt cartofi mici, se lasa intregi, iar daca sunt ceva mai mari se pot taia in jumatati sau mai mici.

Intr-un tuci se pune la topit untura, atat cat este necesar sa acopere bine cartofii la prajit.

Cartofii se condimenteaza dupa gust si se pun la prajit.

Pentru o masa copioasa am asezonat cu snitel din piept de pui si legume proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi in untura (cu snitel de pui)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Lorra 1

16.05.2013, 12:04

atunci : spor in toate, Dia

Rocsi 1

16.05.2013, 23:49

Cum arata cartofiiiii[bs:20

Lorra 1

17.05.2013, 10:41

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tartă aperitiv