Cartofi noi la cuptor

de Ramonaky in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2010 | 7341 vizualizari

 

Am vazut reteta la Danutza zilele trecute si m-au luat toate poftele :D
Am schimbat putin reteta in functie de gusturile noastre si...am trecut la fapte:)
Din pacate,nu am fost inspirata sa ornez putin farfuria si arata cam sec,dar va spun:au fost un deliciu :D

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg de cartofi noi
  • 2 cepe noi
  • piper
  • sare
  • oregano
  • zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Curatam cartofii,ii spalam si ii taiem felii mai grosute

Taiem ceapa feliute de grosime medie

Intr-un vas mai mare punem cartofii ,peste ei  sare,piper,oregano si zeama de lamaie si ii amestecam bine astfel incat sa se condimenteze toti.

Intr-o tava cu putin ulei,punem apoi cartofii si ceapa taiata,un pahar de apa si ii dam la cuptor pt aprox 40 de min.

Se servesc ca garnitura sau simpli,cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Bunica 1

30.05.2010, 22:36

Multumim, multumim ! Astazi am facut si eu cartofi noi la cuptor. A fost oare mancarea zilei? Dar parca nu erau asa frumosi ca ai tai

Sidy 1

24.06.2010, 18:13

Am venit si eu la o portie !Dar cred ca e deja prea tarziu....Merg sa las macar 5 furcu....

Adinacarla 1

24.06.2010, 18:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzo-secuiesti