Cartofi noi la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 24 Iun 2010 | 7325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • cimbru
  • sare si piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata si se spala foarte bine. Daca sunt prea mari se taie in jumatate.

Se pun intr-un castron si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, rozmarin, cimbru si usturoi zdrobit. Se toarna si uleiul si se amesteca bine.

Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mic, in jur de 1 ora. Din cand in cand ii intoarcem de pe o parte pe alta, sa se rumeneasca uniform.

Se servesc calzi, simpli alaturi de o salata de cruditati sau presarati cu cascaval. Pot fi si o garnitura perfecta pentru friptura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Micul dejun arab-2.“Fool”- Pasta de bob de gradina ( Fava bean)-de post