Cartofi noi umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2010 | 8538 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi mari
  • 4 felii sunca de pui
  • 50 g unt aromat
  • 2 linguri crema de branza Almette
  • 4 oua de prepelita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti:

Cartofii se curata cu un burete de sarma sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert se scot pe un platou, se lasa sa se racoreasca putin si cu ajutorul unei lingurite scobim de miez mijlocul cartofilor.

Miezul cartofilor il amestecam cu sunca de pui si crema de branza, saram si piperam dupa gust.

In interiorul fiecarui cartof punem cate o bucatica de unt aromat, apoi umplem fiecare cartof cu compozitia de mai sus. Punem intr-un vas termorezistent si deasupra fiecarui cartof punem cate un ou de prepelita.

Dam la cuptor la foc mediu pana se prajeste oul.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vero_closca 1

15.06.2010, 15:46

mamaaaaaaa...bestial arata! la favorite ...sa o testez si eu! felicitari! las furcile

epurasha2bb 1

15.06.2010, 18:38

ce super reteta miha!

mena29 1

18.06.2010, 00:31

Ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga cu branza sarata si sunca afumata de la nea Cornel