Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2011 | 8267 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 1 ceasca unt topit
  • 3 catei usturoi
  • cateva fire de patrunjel tocate
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura miere de albine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita peperoncino
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor:

Cartofii ii fierbem in coaja pe jumatate. Daca sunt mici ii lasam sa fiarba 5 minute, daca sunt mai mari 7-8 minute.
Ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi. Cat timp se fierb cartofii preagatim intr-un bol dresingul: amestecam mustarul cu mierea, uleiul de masline, patrunjel tocat, sare, peperoncino, suc de lamaie si 1 lingura de apa.

Cartofii ii curatam de coaja, ii taiem in sferturi apoi, ii punem in bol si ii amestecam cu dresingul. Ii asezam in tava, punem uleiul de masline peste ei, ii asezonam cu sare, piper si ii acoperim cu o folie de aluminiu. Ii coacem la 200°C timp de 30 minute, apoi fara folie pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti cu mustar si miere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

divainbucatarie 1

29.03.2011, 08:48

Kamy multumesc!

mirela0911 1

29.03.2011, 13:48

La cum arata si cred ca sunt foarte buni

divainbucatarie 1

02.04.2011, 21:26

Chiar sunt Mirela, incearca-i si te vei convinge!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu salvie la cuptor