Cartofi picanti la cuptor

de Miha in Mancaruri de post, 23 Aug 2009 | 8615 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pesmet
  • sare si piper
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti la cuptor:

Cartofii curatati si taiati in sferturi,se aseaza intr-o tava teflonata.

Se presara cu sare,piper,cimbru si rozmarin,dupa preferinta.

Repartizam si pesmetul si stropim cu ulei. Amestecam totul cu o lingura,astfel incat toate bucatile de cartofi sa fie acoperite de pesmet.

Dam tava la cutor,la foc mediu,pana se rumenesc cartofii.

Recomand din toata inima sa se serveasca cu tzatziki. E delicios. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Bucataras 1

05.10.2009, 22:23

, senzatie, desi eu n-am cartofi in meniu, am mincat vreo 2 din astia

Miha 1

05.10.2009, 23:09

Daca ai mancat tu cartofi inseamna ca au fost tare buni.

Michelle 1

13.11.2009, 00:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si ciuperci cu "ciocolata"