Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 6222 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • cimbru
  • 1 legatura usturoi verde
  • sare
  • piper
  • ulei
  • lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde:

Cartofii se curata si se spala si se taie rondele.

Se lasa in apa rece 30 minute si se schimba apa de 3 ori.

Dupa ce se scot din apa se freaca cu cimbru, sare, piper si se lasa 10 minute .

In tigaie se pune putin ulei,apoi cartofi si lasam pana se prajesc.

Se scot din tigaie si se pun pe o farfurie.

Usturoiul verde se spala si se toaca marunt si se pune in scafita ,se asezoneaza cu sare si lasam putin sa se inmoaie usturoiul si apoi il pisam pana se marunteste. Adaugam 2 linguri de apa si stoarcem lamaie  si il punem peste cartofi prajiti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti cu cimbru si usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

04.04.2013, 17:42

Merisor 1

04.04.2013, 18:19

Arata bine!

COSTEO 1

04.04.2013, 18:31

multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval