Cartofi taranesti

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2009 | 7543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200gr sunculita afumata
  • 6 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 catel usturoi
  • sare, piper
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

cartofii se curata de coaja se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie felii, ardeiul sa fie bucati mai mari. la fel si sunculita. Cand sunt gata cartofii se cot din apa. Se incinge intr-o tigaie untul se pune ceapa , usturoiul taiat marunt, ardeiul ( de prefetat rosul, ca da aspect...eu nu am avut:( /) si sunculita si se inabuse cu capac, cand sunt gata se adauga cartoful si se mai lasa un pic sa prinda aroma. 

Se foloseste ca si garnitu sa sau ca atare.

Se poate face aceeasi reteta la cuptor adaugand si o rosie.;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mustar