Cartofi umpluti cu soia si ciuperci

de adela1981 in Mancaruri de post, 21 Mar 2012 | 4083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 8 cartofi mai mici
  • 3 linguri soia granule
  • 3 ciuperci mijlocii
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura rosii cuburi in suc propriu
  • sare, piper
  • cascaval de post
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu soia si ciuperci:

In primul rand punem soiaua la fiert in apa clocotita cu sare si lasam cca 15-20 min, apoi  scurgem  de apa foarte bine. Ceapa  si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei, intre timp curatam ciupercile si le tocam marunt, apoi adaugam soiaua la ceapa calita si ciupercile tocate. Se scobesc cartofii  cu o lingurita. Lasam sa scada zeama de la ciuperci apoi adaugam rosiile tocate  si cartofi scobiti. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa 5 min pe foc incet.

Se umplu cartofii cu aceasta compozitie si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu restul de ulei si se introduce in cuptorul incalzit 20 min, apoi se scot si se rade cascaval de post.

Au fost deliciosi !! Pofta mare!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu soia si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta