Caș de oaie marinat în stil mediteranean

de Rita Ilies in Conserve, 31 Mar 2015 | 5977 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 12:18

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:44

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 13:30

deyutzky 1

31.03.2015, 16:10

arata suuuuper!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 17:31

Merci!

Bya Ralu 1

31.03.2015, 20:39

din asta nu pap da poti trimite un borcan )

Rocsi 1

31.03.2015, 20:44

Rita Ilies 1

31.03.2015, 21:06

Ralucuța, poți pune alt fel de brânză. Feta de exemplu.

miki_a 1

31.03.2015, 23:13

Marinez si eu tot felul de branzeturi... (decat sa le arunc mai bine le conserv si le pun in salate sau in sandvichuri), dar nu in ulei de masline (la rece uleiul de masline devine vascos si aspectul nu e tocmai imbietor). Eu folosesc ulei de floarea soarelui de prima presa sau mediteranean (de la Floriol). E o paranteza!
Oricum, te felicit pentru reteta! Imi place!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 23:45

Ela, la rece înseamnă frigider, dar eu ţin borcanele în cămară. oricum, după ce revine la T camerei, uleiul de măsline se limpezeşte. Orice ulei de primă presă e bun. Eu îl prefer pe cel de nucă, dar marinez rar în el că-i 100 de lei litrul.

miki_a 1

01.04.2015, 00:36

Am sa incerc si eu sa le tin in camara! Ulei de nuca...destul de costisitor !

dantes 1

01.04.2015, 09:21

Interesant

Rita Ilies 1

01.04.2015, 11:31

Da, Ela, e scump!

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:44

Panacris 1

19.07.2020, 20:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente