Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de mihaelar63 in Mezel de casa, 28 Iun 2010 | 16796 vizualizari
mihaelar63 1
Ana imagini aveam doar cu ceafa
lia maria 1
cunosc procedeul si nu pot sa spun decat ca este foarte , foarte bun si natural
silvi0ara 1
Dana Cristea - pusikmea 1
super!!!!
madi_marin 1
ce buuuun...
nadina73 1
am revenit azi noapte am vrut sa pap de le tine dar cum mergea foarte greu netu ,am abandonat si m-am culcat flamanada ,acum revin si las si furcile super retetanota maxima
multumesc tuturor ma gandesc sa incerc si cu piept de pui sau curcan afumat
elena1988 1
adry88 1
o bunatate
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:56
ieri la 22:00
de Bucataras 6
ieri la 11:19
pe 17.05 la 14:48
pe 17.05 la 10:38
de gaby_duceag 8
6 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Rocsi
vasimur
cccris 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
dragosss88 1
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!