Chec cu nuca de cocos si visine

de Rocsi in Prajituri, 26 Mar 2011 | 8643 vizualizari

 

Este o reteta de post de pe blogul Nadinei.Multumesc Nadina e foarte bun!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani apa minerala
  • 200 gr zahar
  • 125 gr nuca de cocos
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 esenta vanilie
  • 200-250 gr faina(oricum mai bine mai puneti dupa ochi daca mai trebuie)
  • 1 mana visine fara samburi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu nuca de cocos si visine:

Amestecam mai intai faina cu nuca de cocos si zaharul.

apoi adaugam praful de copt si esenta de vanilie.

dupa care incepem sa turnam apa minerala treptat, si mixam continuu pana ce zaharul se topeste.

Se unge o tava cu margarina.

se toarna cam 3 sferturi din compozitie in tava.

restul de compozitie se amesteca cu cacao si o punem peste compozitia alba.

se modeleaza putin cu coada unei furculite.

deasupra asezam visinele.

dam tava in cuptorul incins si il lasam acolo pana se coace.

cand e gata ,il scoatem,il lasam la racorit si servim....

un desert de post minunat!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu nuca de cocos si visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Cris2711 1

02.04.2011, 17:34

Rocsi o primavara de neuitat iti doresc

Rocsi 1

03.04.2011, 11:44

mihaelab
-cris pup si multumesc de urari..si tie la fel iti doresc

adry88 1

21.05.2011, 12:05

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu spuma de visine