Cheesecake cu ciocolata si zmeura

de Anamaria Cook in Prajituri, 17 Mai 2012 | 11454 vizualizari

 

A fost prima oara cand am facut cheesecake, cum aici gasesti peste tot am tot amanat sa fac una de casa. A fost atat de usor de preparat si atat de gustoasa incat promit sa nu mai cumpar niciodata :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g crema de branza(eu am folosit Philadelphia)
  • 180 g biscuiti digestivi
  • 75 g unt topit
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 200 g frisca lichida
  • 75 g zahar
  • 150 g zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata si zmeura:

  Puneti biscuitii intr-o punga de plastic si zdroitii cu un facalet, cat de fin puteti.

Adaugati untul topit si amestecati bine avand grija sa nu lasati nici un biscuite uscat.

  Puneti biscuitii intr-o forma de prajitura rotunda cu baza detatsabila (pentru a putea scoate prajitura usor fara ai strica forma) si presati cu o lingura.

Intr-un bol incapator puneti crema de branza, zaharul si frisca lichida si mixati la viteza mica.

 Adaugati zmeura peste crema si amestecati usor sa nu se zdrobeasca.

Topiti ciocolata in cuptorul cu microunde sau pe baie de aburi si adaugati-o peste crema de branza, amestecati de cateva ori fara a incorpora total ciocolata in crema.

Turnati amestecul peste biscuiti si puneti la frigider pentru cel putin 2 ore.

Cand crema sa inchegat taiati felii, pudrati cu zahar sau cu ciocolata rasa(optional) si gata de servit.

POFTA BUNA!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

Anamaria Cook 1

12.03.2013, 19:45

Nico cu cea mai mare placere, si ma bucur nesspus de mult ca ti-a placut.

Aurelia 07_07 1

30.08.2013, 14:20

babi5 1

14.12.2014, 14:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Neapolitan Cheesecake