Chifle cu cascaval

de adry88 in Piine, 27 Feb 2013 | 2963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g faina
  • 100 g unt
  • 1 lingura sare
  • 100 g cascaval
  • 50 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 pahar iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Amestecam faina cu sarea si cascavalul dat prin razatoare,(am oprit o feliuta)facem o gaura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta, adaugam zaharul si 1 lingura de faina si amestecam, acoperim si lasam la dospit cca 15 minute

Adaugam untul moale  si iaurtul si incepem sa framantam, daca este nevoie mai adaugam apa calduta, acoperim si lasam la dospit 1 ora

Cand a crescut impartim coca in bucati egale,le asezam in tava,acoperim si mai lasam la dospit 20 minute,

Ungem cu oul amestecat cu 2 linguri de lapte si intre ele am adaugat cate o feliuta de cascaval,dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle pufoase cu seminte