Chifle cu cascaval

de Bunica in Piine, 10 Mai 2020 | 2591 vizualizari

 

ALUATURI DE CASA

Chiflele cu cascaval sunt o bunatate, atat calde cat si reci. Din aceasta cantitate ies 8 chifle. Va sfatuiesc sa nu mariti cantitatea daca vreti sa nu riscati schimbarea de greutate! Sa nu va aud ca nu v-am avertizat!:))))))
 

 

INGREDIENTE

  • 100 ml. lapte caldut
  • 259 g. faina
  • 1 ou
  • 100 g. cascaval ras
  • 1 lingurita rasa de sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu cascaval:

Intr-un vas de framantat puneti faina .

Peste care adaugati celelate ingrediente si framantati pana nu se mai lipeste de maini.

Acopera cu un prosop curat si lasa la dospit 30 de minute.

Imparte aluatul obtinut in 8 parti.

Formeaza chiflele si lasa-le la dospid 10 minute.

Pregateste o tava tapetata cu hartie de copt.

Pune chiflele in tava si da tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 30-35 minute.

Chiflele sa fie rumenite furumos.

Se scoate tava din cuptor si se acopera cu un prosop.

Se servasc atat calde cat si reci.

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Toate ingredientele sa fie la temperatura camerei.

2

Laptele sa fie caldut, nu fierbinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Japoneze cu lapte si unt