Chifle pizza

de Lau in Pizza, 19 Feb 2015 | 3487 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • lapte caldut
  • 3 linguri margarina
  • Umplutura
  • ketchup
  • carnati
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle pizza:

Aluat: intr-un bol amestecam faina cu sare, zaharul si facem gaura in mijloc. Adaugam ouale batute, margarina, drojdia dizolvata in putin lapte caldut. Incepem sa framantam adaugand treptat lapte pana rezulta un aluat omogen si elastic. Acoperim si lasam la dospit cca 30 min.

Intindem 1/2 din aluat pe masa infainata si decupam cercuri cu ajutorul unui pahar. Pe fiecare cerc punem o lingurita de ketchup, 1 felie de carnat, cascaval ras. Intindem cealalta jumatate de aluat, decupam cercuri si acoperim jumatatile umplute. Presam marginile si asezam in tava tapetata cu hartie de copt  Deasupra adaugam ketchup si cascaval ras.

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle pizza" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu de toate (motaneasca)