Chiftele de broccoli cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2016 | 4598 vizualizari

 

Vasuzem un video pe facebook,cu un fel de chiftele de broccoli la cuptor si mi-a venit acesta idee minunata,sunt super super bune

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g broccoli
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de broccoli cu parmezan:

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie.

Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert.

Morcovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt,amestecam cu broccoli taiat marunt,condimentele,parmezanul si faina si amestecam pana cand se omogenizeaza.

Cu palmele umede formam chiftelutele,le punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune cu un mudjei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de broccoli cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

28.03.2016, 16:47

multumesc

mena29 1

29.03.2016, 18:16

Tare bine arata!

Bya Ralu 1

31.03.2016, 21:53

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu kaiser la cuptor