Chiftele de peste

de ony in Pangasius, 30 Noi 2010 | 9322 vizualizari

 

nu credeam k pot fi asa bune

 

INGREDIENTE

  • 800 gr file pangasius
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 1/2 capatana usturoi
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare,piper
  • condimente
  • 2 oua
  • 4 linguri pesmet
  • 3 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de peste:

se toaca fileul de peste,cartoful,ceapa, si restul si se amesteca toate;

se adauga ouale,se sareaza,pipereaza,se pune pesmetul si faina si se incinge uleiul;

se fac chiftelute care se prajesc,apoi se scot pe un servet .

TIPS-URI

1

nu mai este nevoie sa le dati prin faina

2

nu se imprastie in tigaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

giuliana 1

01.12.2010, 00:16

madi_marin 1

01.12.2010, 09:44

ce bine arata si cat de bune trebuie sa fie....

ony 1

01.12.2010, 20:46

sunt tare bune, nici nu se simte ca sunt din peste,merita incercat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu mamaliguta.