Chiftelute aromate la cuptor

de Miha in Pui, 20 Mai 2009 | 5794 vizualizari

 

Super, super, super...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • sare,piper,boia de ardei,cimbru,susan
  • 30 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute aromate la cuptor:

Cartofii in coaja ii punem la fiert in putina apa cu sare,dupa care ii curatam si ii zdrobim. Adaugam pieptul de pui tocat,oul,patrunjelul tocat,sare si piper.

Intr-o farfurie pregatim amestecul aromatic din susan,cimbru si boia de ardei prin care vom tavali chiftelutele.

Le punem intr-un vas termorezistent,punem cateva bucati de unt si cateii de usturoi taiati bucatele. Adaugam un pahar de apa si dam la cuptor pana se rumenesc.

Le-am servit cu cartofi copti. In cuptor,ca jaratec n-am avut unde sa fac. :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Miha 1

24.05.2009, 16:32

Dany,adevarat ai grait!

Miha 1

24.05.2009, 16:33

Dragos,multumesc!

ANCA 1

17.11.2009, 21:40

gata, sunt executate, le declar foarte gustoase! nu mai prajesc in veci!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu sos alb de ciuperci