Chiftelute cu sos

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 20 Mai 2011 | 4216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • chiftelute
  • 50 ml ulei,
  • 3 cepe potrivite,
  • usturoi dupa gust,
  • patrunjel si marar verde,
  • 1 ardei capia sau un gogosar,
  • 2-3 linguri cu suc de rosii sau bulion,
  • condimente: sare/delikat, piper, rozmarin, tarhon, foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

Tocam legumele si le punem la calit in ulei impreuna cu condimentele. (culoarea verde este data in mare parte de rozmarin). Dupa ce s-au calit bine adaugam 1-2 cani cu apa, lasam sa fiarba 5-10 minute si apoi adaugam si chiftelutele. Cand chiftelutele sunt fierte adaugam bulionul si lasam pe foc pana cand scade si se ingroasa sosul. (se poate face si un rantas din 2 linguri de faina si putina apa) In final se presara patrunjelul si mararul tocate marunt. Chiftelutele cu sos se pot servi ca atare sau impreuna cu un piure de cartofi.

Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos cu piure