Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
O mancare cu care dam gata orice barbat.
Ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul tocat marunt , ardeii tocati destul de grof si carnea tocata,sare, piper, se calesc impreuna pe foc cu putin ulei de masline(sau de floarea soarelui) pana cand cand carnea e rumenita si se desprinde bucatele.Nu se pune mult ulei carnea isi lasa grasime plus ardeii isi lasa apa.Se amesteca sa nu se prinda carnea.
Cand carnea e facuta se adauga cele 2 conserve de sos de tomate, cele 2 borcane de fasole si jumatate de cana mare de apa(sau suc ramas de la fierberea fasolei), se amesteca si se lasa la foc mic sub capac cca 20 minute, amestecandu-se des sa nu se prinda de fundul oalei.Cand ardeii s-au muiat bine e gata.Se opreste aragazul si se adauga o lingura mare de pasta de chilli(sambal) sau pasta de ardei iuti.
Se lasa sa se odihneasca si se serveste calda cu paine sau cu orez.
Pofta buna!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult