Ciorba acra cu tarhon si carne de porc

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 2 Iul 2014 | 7924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc
  • morcov
  • telina
  • ceapa
  • dovlecel
  • sare
  • 100 gr smantana
  • 2 oua
  • tarhon(zeama si frunze)
  • orez
  • patrunjel
  • 2 cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba acra cu tarhon si carne de porc:

Legumele se curata, se spala si se taie cubulete.Punem int-o oala putin ulei si calim pe rand ceapa taiata fidelute,morcovul,telina,dovlecelul,adaugam carnea si o cana de apa.Lasam sa dea in clocot si complectam cu apa.Curatam cartofii , ii taiem cubulete si ii adugam in ciorba cand carnea este aproape fiarta impreuna cu o mana de orez.

Ouale intregi le batem impreuna cu smantana si cu zeama din ciorba si adaugam peste ciorba.Stingem focul si punem cateva lg de zeama de tarhon si frunze taiate marunt.Potrivim de sare.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba acra cu tarhon si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de porc cu zeama de varza